Tietoa meistä

Räätälöimme kokonaisvaltaiset, tasokkaat kokous- ja tapahtumapalvelut niin pienille kuin suurillekin yritysryhmille yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Ydinosaamistamme ovat kokoukset, kongressit ja tapahtumapalvelut kaikkine yksityiskohtineen. Pitkä kokemuksemme ja luotettava kumppaniverkostomme mahdollistavat monipuolisen palvelukirjon ja kilpailukykyiset hinnat ympäri vuoden, kaikkialla Suomessa.

Tapahtumanjärjestäjälle tarjoamme joustavaa, luotettavaa palvelua asiakkaan toiveen mukaisesti joko kaikissa tilaisuuden yksityiskohdissa ”Avaimet Käteen”-periaatteella tai erikseen sovituissa järjestelyissä esimerkiksi illallisten ja retkien osalta. Meillä on käytössämme toimiva järjestelmä osallistujien rekisteröintiin ja maksuliikenteen hallinnointiin.

Tyytyväisiä asiakkaitamme löytyy muovisia astioita valmistavasta brändistä suuriin tietoliikennealan yrityksiin ja kaikilta toimialoilta siinä välissä. Meillä on kokemusta myös kongressien järjestämisestä, olemme olleet mukana esimerkiksi kansainvälisen hammaslääkärikongressin (1000 vierasta) ja suureen kansainväliseen patologikongressiin (2000 vierasta) järjestelytoimikunnissa.

Soita meille, kun etsit luotettavaa ja joustavaa järjestäjää tilaisuudellesi!

Ken Nyström
Toimitusjohtaja, Next Travel Ltd

Yhteystietomme

Toimistomme osoite
Henry Fordinkatu 5 H, 00150 Helsinki, Finland
 
Yhteystiedot
Puhelinnumero: + 358 9 4342 590
Sähköposti: info@nexttravel.fi
 
Next Travel Lapland
Koskikatu 6, 96200 Rovaniemi, Finland
pic
pic
pic
Virve Kataja
Myyntijohtaja
Me tunnemme hänet lempinimellä Vicky. Vicky on yksi Next Travelin omistajista, ja hänellä on vuosien kokemus alalta niin kotimaasta kuin maailmaltakin.
Jaana Sirkiä
Sales Manager Lapland
Jaana is our Northern Light and handling our Lapland business from Rovaniemi. She has been around, as you say, working in different Northern destinations and a professional organizing incentive programs. Jaana has also lived abroad working in Switzerland and in Sweden so she will happily give you service in English but also in German and Swedish. Jaana is an outdoor person and is an enthusiastic diver with a PADI degree and when she’s not under water she is a Gardner growing her own potatoes and other vegetables. Her soft points in life are cats and she adores these fuzzy animals.
Gustavo Helal
Project Manager
Gustavo is from Sao Paulo, Brazil and has a hotel business management school degree in his pocket, in order to begin his career on board the ships. This was Gustavo's big passion, to work on a cruise ship which he managed to do, starting with Royal Caribbean and Oceania Cruises performing works related to Guests services and shore excursions. After a while he jumped off board starting to handle tours and excursions on land which he has been doing successfully the pasts 10 years. His secretly a great chef and likes his way in the kitchen and at the same time an outdoor person enjoying long walks with his two French bulldogs.
 
pic
pic
pic

Contact us

Your e-mail address:
Message:
Terhi Gröhn
Kongressipäällikkö
Terhillä on erinomainen näppituntuma tapahtumien, kokousten ja kongressien järjestämiseen. Hänellä on monipuolinen tausta kokousten, kongressien ja hotellien myyntitehtävien parista. Terhi tarjoaa sinulle mielellään apuaan tapahtumiesi järjestelyissä!
Sinikka Lindberg
Kirjanpitäjä
Kirjanpitäjämme Sinikka on työskennellyt talouden parissa myös suuryrityksissä, mutta hän nauttii enemmän Next Travelin kaltaisen pienen yrityksen lämpimästä tunnelmasta.
Ken Nyström
Toimitusjohtaja
Ken oli mukana perustamassa Next Travelia vuonna 1990. Hänellä on tutkinto IAPCO:n Training Academy:sta, ja Next Travelin johtamisen ohella hän on aktiivinen SMAL:in hallituksen jäsen.